Voordelig huren


Pakketten


Post

VOORDELIG HUREN

Kantoor of magazijn ruimte huren?

Bij ons kan het tegen gereduceerd tarief/gratis bij afname van onze pakketservice. Wanneer jij bijvoorbeeld als webshop bij ons intrekt, krijg jij bij verzending van jouw pakketten via JTPakket korting op de huur. Bij verzending van 2000 pakketten per maand is de huur zelfs helemaal gratis!

Kantoorruimtes

Wij beschikken over nog 5 lege units, van 20 tot 25 m² (2 ruimtes zijn met opbergruimte). Tevens beschikken we over een vergaderruimte van 50 m². Die door iedereen gratis gebruikt mag worden.

HOE VOORDELIG KAN JIJ HUREN?

Het kantoor is een perfecte plek om te beginnen als webshop zijnde. Alle faciliteiten zijn aanwezig en de ruimtes zien er goed en verzorgd uit. Maar wat voor mij de grootste reden was om bij JT Pakket/Jordi Transport te huren is om de goede service die ze bieden. Zij zorgen ervoor dat jij je webshop kan laten groeien en zij nemen de randzaken uit handen, zoals de pakketten wegbrengen.

Richard van den Heuvel, Excellent-art.nl

JT PAKKET

HAAL EN BRENGSERVICE POST/PAKKETTEN

JT Pakket heeft maar een prioriteit: jouw verzending, wij kennen de kortste en voordeligste weg. Hiervoor houdt ze voordurend de markt in de gaten op zoek naar interessante aanbieders.

Of het nu gaat om pakketten, pallets, opslag of spoedzendingen JT Pakket biedt voor iedere zending een oplossing. En dat wereldwijd! Bovendien hebben wij een eigen koeriersbedrijf voor het bezorgen van spoedorders.

  • Scherp tarief
  • Goede service
  • Eigen boekingssysteem
  • Webshop koppeling
  • Praktische ondersteuning

KOERIER

Wij kunnen jou koeriersritten aanbieden voor een scherp tarief voor zowel binnenland als buitenland. Wij beschikken over een bakwagen, caddy en een bus voor al jouw spoedzendingen.

 

DIRECT EEN KOERIER NODIG?

WAAROM JT PAKKET?

Voordelig

Door samenwerking met grote partijen kan JT Pakket voor alle transporten een concurrerende service aanbieden.

Compleet uitgerust

Al je pakketten worden geaccepteerd ongeacht grootte en gewicht, tevens verzenden wij deze tegen de beste prijs. Wij beschikken over een verzendsysteem waarbij je automatisch een e-mailnotificatie krijgt.

Ontzorgen

JT Pakket regelt voor jou de materialen die je nodigt hebt voor het versturen van jouw pakketten zoals, containers, printlabels en postzakken en dozen. Daarnaast kunnen wij een zo laat mogelijke tijd afspreken om jouw pakketten op te komen halen.

Track and Trace

JT Pakket biedt je een gratis software pakket aan waardoor je alle zendingen wereldwijd kan volgen via een track and trace code, daarbij worden de gegevens die je de eerste keer invoert automatisch bewaard waardoor bij een eventuele volgende zending geautomatiseerd kan worden uitgedraaid.

Praktische ondersteuning

Je kunt te alle tijde een beroep doen op praktische ondersteuning, bijvoorbeeld als je producten wil laten opslaan of verpakken.

Voordelige kantoorruimte

Wij verhuren voordelige kantoorruimte. Je krijgt korting als je je pakketten verzendt via JT Pakket. Uitermate geschikt voor webshops dus! Je kan gratis bij ons kantoor- en magazijnruimte huren als je 2000 pakketten per maand verstuurd.

POST

BRENGSERVICE

Wat is het?
Met de brengservice van Jordi Transport laat je al jouw post uit je postbus bij jou op de zaak bezorgen wanneer jij dat wilt.

Hoe werkt de brengservice?
De brengservice levert al jouw post op het door jou aangegeven tijdstip en adres af. Binnen een uur na openstelling van de postbusruimte kan onze chauffeur al bij jou zijn. Aangetekende stukken worden ook door de brengservice van Jordi Transport meegenomen.

HAALSERVICE

Wat is het?
Met de haalservice kun jij de uitgaande post op de zaak laten ophalen op een tijdstip wanneer jij wilt.

Hoe werkt de haalservice?
Wij spreken met jou een tijdstip tussen 15.30 uur en 18.00 uur af, met een marge van 10 minuten om eventuele verkeersopstoppingen in te calculeren.

  • Jij kunt al je uitgaande post bij jou laten ophalen
  • Aangetekende post kun jij ook meegeven, mits jij deze apart aan de chauffeur geeft samen met het bijbehorende registerboekje. Dit boekje krijg jij de volgende dag gestempeld terug van de chauffeur.
  • Om de post gemakkelijk verzendklaar te maken, krijg jij gratis materialen ter beschikking gesteld.

FRANKERING

Geen frankeermachine meer nodig!!!

Jordi Transport neemt deze handeling voor jou uit handen. Dus niet meer wegen en frankeren; zo bespaar jij alleen al een hoop geld en tijd.

Jordi Transport zorgt ervoor dat jouw zending binnen 24 uur in Nederland wordt bezorgt, zowel jouw post als aangetekende en pakketten. Dit in samen werking met PostNL.

Wil jij ook profiteren van deze voordelen? Of wil jij weten wat wij voor jouw dagelijkse post kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op.

VOORDELIG

Als je de kosten van de haal en breng brengservice afzet tegen de tijd die jij zelf kwijt bent met het halen van de post, dan ben jij met de brengservice van Jordi Transport veruit in de meeste gevallen voordeliger uit. De kosten voor voor het wegbrengen van jouw post (kosten medewerker en benzine) en de ergernis van het wachten bij het postkantoor en business point, worden je bespaart door onze goede service.