POST

BRENGSERVICE

Wat is het?
Met de brengservice van Jordi Transport laat jij al jouw post uit uw postbus bij jou op de zaak bezorgen wanneer jij dat wilt.

Hoe werkt de brengservice?
De brengservice levert al jouw post op het door jouw aangegeven tijdstip en adres af. Binnen een uur na openstelling van de postbusruimte kan onze chauffeur al bij jou zijn. Aangetekende stukken worden ook door de brengservice van Jordi Transport meegenomen.

HAALSERVICE

Wat is het?
Met de haalservice kun jij de uitgaande post op de zaak laten ophalen op een tijdstip wanneer jij wilt.

Hoe werkt de haalservice?
Wij spreken met jou een tijdstip tussen 15.30 uur en 18.00 uur af, met een marge van 10 minuten om eventuele verkeersopstoppingen in te calculeren.

  • Jij kunt al jouw uitgaande post bij jou laten ophalen
  • Aangetekende post kun jij ook meegeven
  • Om de post gemakkelijk verzendklaar te maken, krijg jij gratis materialen ter beschikking gesteld

FRANKERING

Geen frankeermachine meer nodig!!!

Jordi Transport neemt deze handeling voor jou uit handen, dus niet meer wegen en frankeren; zo bespaar jij een hoop geld en tijd.

Jordi Transport zorgt ervoor dat jouw zending binnen 24 uur in Nederland wordt bezorgt; zowel jouw post als aangetekende en pakketten. Dit in samen werking met PostNL.

Wil jij ook profiteren van deze voordelen? Of wil jij weten wat wij voor jouw dagelijkse post kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op.

VOORDELIG

Als je de kosten van de haal en breng brengservice afzet tegen de altijd die u zelf kwijt bent met het halen van de post, dan ben jij met de brengservice van Jordi Transport veruit in de meeste gevallen voordeliger uit. De kosten voor het wegbrengen van uw post (kosten medewerker en benzine) en de ergernis van het wachten bij het postkantoor en business point, worden uit handen genonem door de goede service.