JORDI TRANSPORT

Na een jarenlange ervaring in de postwereld, ruim 21 jaar, startte de heer Van Meerte Janse in 1999 zijn eigen bedrijf Jordi Transport. Inmiddels heeft het bedrijf haar bestaansrecht in de wereld van de postservice ruimschoots bewezen en is uitgegroeid naar een bedrijf met verschillende vestigingen, waaronder Nieuwegein en Houten.

Het bedrijf mag een welkome aanvulling in de markt voor postservice worden genoemd. Met de ervaring uit het oude postbedrijf is de nieuwe aanpak en visie van Jordi Transport verfrissend te noemen.

ONZE GOEDE POSTSERVICE

JT PAKKET

JT Pakket is ontstaan nadat er veel vraag was van webwinkels voor het afvoeren van pakketten in Rolcontainers. Eigenaar van dit bedrijf JT Pakket is Jordi van Meerte Janse, de zoon van.

Per dag worden er honderden zendingen geboekt bij JT Pakket, naast gewone bedrijven hebben ook de webshops kennis gemaakt met JT Pakket.

JT Pakket heeft maar een prioriteit en dat is jouw verzending!

DIRECT UW PAKKET VERSTUREN

SERVICE IS ONZE KRACHT!


De haal- en brengservice neemt een lastig klusje aan het begin en eind van de dag uit handen. Bij sommige bedrijven is het zelfs een punt van discussie ”wie haalt en brengt de post?”

Met de perfecte service van Jordi Transport wordt tegen scherpe tarieven een maatwerk afspraak gemaakt. Beter afgestemd op de wensen van de klant en geen zorgen over de afhandeling van de post.

In het kort is Jordi Transport uw directe aanspreekpunt voor jouw te versturen post, het verlengstuk van jouw postkamer en haal- en brengservice. Toch is dit maar een deel van de diensten die wij leveren aan bedrijven. Alle vragen met betrekking tot het versturen van post, kun je kwijt bij Jordi Transport.

Wij kennen de kortste en voordeligste weg. Hiervoor houden wij voortdurend de markt in de gaten op zoek naar interessante aanbieders. Of het nu gaat om pakketten, pallets, opslag of spoedzendingen JT Pakket biedt voor iedere zending een oplossing. En dat wereldwijd! Bovendien hebben wij een eigen koeriersbedrijf voor het bezorgen van spoedorders.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in ons product? Neem dan gerust contact met ons op.