JT PAKKET

HAAL EN BRENGSERVICE PAKKETTEN

JT Pakket heeft maar een prioriteit: jouw verzending, wij kennen de kortste en voordeligste weg. Hiervoor houdt ze voordurend de markt in de gaten op zoek naar interessante aanbieders.

Of het nu gaat om pakketten, pallets, opslag of spoedzendingen JT Pakket biedt voor iedere zending een oplossing. En dat wereldwijd! Bovendien hebben wij een eigen koeriersbedrijf voor het bezorgen van spoedorders.

  • Scherp tarief
  • Goede service
  • Eigen boekingssysteem
  • Webshop koppeling
  • Praktische ondersteuning
  • Rolcontainer vervoer

KOERIER

Wij kunnen jouw koeriersritten aanbieden voor een scherp tarief voor zowel binnenland als buitenland. Wij beschikken over een bakwagen, caddy en een bus voor al jouw spoedzendingen.

 

DIRECT EEN KOERIER NODIG?

WAAROM JT PAKKET?

Voordelig

Door samenwerking met grote partijen kan JT Pakket voor alle transporten een concurrerende service aanbieden.

Compleet uitgerust

Al je pakketten worden geaccepteerd ongeacht grootte en gewicht, tevens verzenden wij deze tegen de beste prijs. Wij beschikken over een verzendsysteem waarbij je automatisch een e-mailnotificatie krijgt.

Ontzorgen

JT Pakket regelt voor jou de materialen die je nodigt hebt voor het versturen van jouw pakketten zoals, containers, printlabels en postzakken en dozen. Daarnaast kunnen wij een zo laat mogelijke tijd afspreken om jouw pakketten op te komen halen.

Track and Trace

JT Pakket biedt je een gratis software pakket aan waardoor je alle zendingen wereldwijd kan volgen via een track and trace code, daarbij worden de gegevens die je de eerste keer invoert automatisch bewaard waardoor bij een eventuele volgende zending geautomatiseerd kan worden uitgedraaid.

Praktische ondersteuning

Je kunt te alle tijde een beroep doen op praktische ondersteuning, bijvoorbeeld als je producten wil laten opslaan of verpakken.

Voordelige kantoorruimte

Wij verhuren voordelige kantoorruimte. Je krijgt korting als je je pakketten verzendt via JT Pakket. Uitermate geschikt voor webshops dus! Je kan gratis bij ons kantoor- en magazijnruimte huren als je 2000 pakketten per maand verstuurd.